Cu experiența și competența concentrată a liderului de piață

forgom oferă clienților săi competența optimă, tehnologică și de specialitate pentru fiecare proiect de tehnologie și tehnică a rezervoarelor. De la soluții inovatoare și individuale de produse și procese la planificarea și implementarea de noi instalații, la reabilitarea și optimizarea instalațiilor existente. Planificarea noastră holistică variază de la crearea conceptului de bază la proiectarea componentelor individuale ale procesului și determinarea costurilor de realizare.

Echipa noastră calificată și foarte motivată realizează proiectul dumneavoastră – pe lângă managerul de proiect – ca persoană principală de contact. Acesta este modul în care garantăm un serviciu complet care satisface o gamă largă de dorințe și sarcini.

Mentalitatea privind calitatea serviciilor, cel mai înalt nivel de competență profesională și munca în echipă permit angajaților noștri să implementeze sarcini orientate spre rezultate, cu procese decizionale scurte și multă creativitate. Iar în toate acestea, forgom nu cunoaște bariere: În întreaga lume suntem la dispoziția dumneavoastră cu expertiza noastră fundamentată pentru fiecare dintre proiectele dumneavoastră Noi respectăm mereu motto-ul nostru: Gândim la nivel global – acționăm la nivel local! Totul cu experiența și previziunea necesară.

Servicii de proiect în următoarele branșe:

  • Petrochimie

  • Industria de automobile
  • Imobiliare

  • Energie

  • Instalații de protecție împotriva incendiilor