Clienți satisfăcuți printr-o gamă largă de servicii

Gama noastră largă de servicii se axează pe satisfacerea clienților noștri. Pentru a putea oferi o soluție completă dintr-o singură sursă, deținem echipe proprii de sudură pentru diverse reparații și lucrări de sudare.

Gasleitung Schweißen

În domeniul tehnologiei de sudare, ne concentrăm pe servicii de înaltă calitate în ceea ce privește prelucrarea, repararea, sudarea stratificată și sudarea pieselor de prelucrat complicate și ale componentelor de mașini.

Pentru prelucrarea precisă a pieselor de prelucrat și a componentelor mașinilor, este necesară o educație și o formare continuă pentru a ne menține promisiunea de calitate și pentru a ne verifica în mod continuu propriile standarde. Noi realizăm comenzile dumneavoastră exact în funcție de cerințe și astfel stabilim cele mai înalte standarde de calitate.

Punctul nostru forte este tehnologia rezervoarelor cu specializare în cazanele de apă cu aer comprimat și containerele cu rezerve de apă (aspersoare), precum și alte depozite de toate formele și dimensiunile, ingineria mecanică și construcția conductelor.

Desigur, forgom Industries răspunde cu plăcere provocărilor tuturor celorlalte branșe.