Partener global pentru proiecte în domeniul tehnologiei de stratificare

Ori de câte ori instalațiile sunt expuse diferitelor solicitări corozive, este necesară o protecție adecvată a rezervoarelor, deoarece agenții chimici, cum ar fi acizii, leșiile, vaporii de apă sau soluțiile saline, lasă urme care duc în majoritatea cazurilor la deteriorări ale materialelor. Datorită protecției profesionale a rezervoarelor și tehnologiei de acoperire fiabile asigurate de către forgom, vă ajutăm cu profesionalism să obțineți randamentul maxim al instalațiilor dumneavoastră.

Diferite proceduri de aplicare pentru rezultate specifice

În funcție de cerințe, pot fi utilizate diferite proceduri de aplicare. Cu ajutorul stratului de înaltă calitate de acoperire cu materiale de umplere poate fi obținută o protecție ridicată împotriva solicitării chimice și mecanice. Sunt posibile și stratificări prin pulverizare, acoperiri cu fulgi, stratificări laminate prin pulverizare, straturi de rășini vinil esterice și acoperiri epoxidice cu certificări pentru utilizarea apei potabile. Rezistența chimică foarte bună pentru protecția oțelului și a structurilor din beton este oferită, de asemenea, prin acoperiri laminate.

beschichtung tank

Testat și aprobat: Servicii de stratificare de la forgom

În ceea ce privește protecția recipientelor, a bazinelor și a rezervoarelor în instalații, este vorba întotdeauna și de protecția apelor subterane. Prin urmare, la acoperirea componentelor din beton acordăm întotdeauna atenție capacității de legare a fisurilor de material. Stratul de acoperire trebuie pregătit chiar și împotriva pericolului de incendiu cauzat de încărcările electrostatice. Pentru a garanta clienților noștri faptul că pot fi foarte siguri în acest caz, stratificările noastre și membranele de impermeabilizare sunt certificate de institute de testare autorizate.