Munca de echipă cu angajament personal

FORGOM reprezintă un service de calitate și servicii de inginerie și IT de primă clasă: Noi dezvoltăm de peste 50 de ani soluții orientate spre viitor – pentru toate branșele și sarcinile tehnice. În filialele și locațiile noastre, suntem un partener puternic și de încredere pentru clienți și liberi profesioniști, precum și un angajator atractiv pentru cei care aplică pentru un loc de muncă.

Fie că vorbim despre o companie de dimensiuni medii, corporație sau un jucător global: Noi lucrăm pentru clienți de toate dimensiunile – din toate sectoarele tehnice. FORGOM vă susține cu competență în diferitele dumneavoastră proiecte.

De la preluarea unor sarcini de rutină, până la asumarea responsabilității globale pentru proiectele complexe. Inginerii, tehnicienii, consilierii tehnici, consultanții IT, managerii de proiect și de calitate din compania noastră vă însoțesc cu un know-how excelent, dar și cu tehnologii de ultimă generație.

FORGOM este o afacere de familie administrată de proprietar: Oferim clienților, angajaților și liber profesioniștilor flexibilitate și fiabilitate maximă, siguranța planificării și certitudine juridică. O bază excelentă pentru dezvoltarea cu succes a unui viitor împreună cu FORGOM!

  • Tehnologia de realizare a rezervoarelor

  • Tehnica de stratificare și de tratare a suprafețelor

  • Transportul materialelor periculoase

  • Tehnica de sudură

  • Construcția instalațiilor cu rezervoare

  • Inginerie


Clic aici, pentru a ne trimite întrebările, ideile și comentariile dumneavoastră.
Ne bucurăm să primim sugestiile dumneavoastră. De asemenea, suntem bucuroși să vă ajutăm prin acele aspecte la care nu ați găsit răspunsuri pe acest site.